Søren Hauge

I september 2020 fik jeg besøg af en gammel ven 

"Pludselig er der én, der træder helt nær. Første gang er det som en fremmed, der er meget venlig stemt overfor mig... denne her fremmed er en mandlig tilstedeværelse, som har en duft som fyrreskov og mos, store vilde vidder og en sang, som vi alle sammen har glemt, men som vi kan huske, når vi hører den. Og et kald til at det er nødvendigt at finde sammen igen."

                                                    (Om mødet med Elver-folket)

Søren Hauge

SPIRITUEL UNDERVISER, COACH OG FORFATTER


Spirituel underviser, forfatter og coach, Søren Hauge, tager udgangspunkt i sine personlige fortællinger fra en kriseperiode i sit liv. Krisen forandrede ham som far og blev starten på en personlig rejse. Hen ad vejen mødte han sig selv på ny og ud af det blev Soulflow født. Desuden beretter han om Vild Spiritualitet, som er en ny spirituel forståelse, han fik igennem mødet med Elverfolket. 

Det var en fornøjelse at se min gamle ven, Søren Hauge. For 15 år siden arbejdede jeg frivilligt i Teosofisk Forening Aarhus, hvor Søren var formand. Jeg husker ham som venlig, iderig og vidende.

Siden dengang for 15 år siden, har Søren forandret sig selv og sit liv. Han har skabt sig en levende karriere som spiritual underviser, coach og forfatter. Han har skullet løsrive sig fra sit image som det levende "Teosofi-leksikon".

Dengang anede jeg ikke, at Sørens privatliv ikke var i balance. Søren fortalte med stor åbenhed om de udfordringer, han havde som far, som han måtte se i øjnene, og hvordan hans liv forandrede sig, da han tog fat i det svære. 

Mit forældede idealbillede af Søren krakelerede. Jeg havde nok set op til ham i sin tid og kendte ikke til de udfordringer, han havde, imens vi arbejdede sammen. 

Til gengæld kunne jeg nu påny relatere til hans personlige fortælling, da jeg selv var blevet far. Det er så vigtigt, at nogle tør sige de svære ting, som de har kæmpet med i deres liv, som vi andre kan få lov at spejle os i deres historier.

Sørens ærlighed og sårbarhed var mærkbar, da han fortalte om sit alkoholmisbrug. Det var fængende at høre, hvordan hans arbejdsliv begyndte at få nyt liv, da han arbejdede med sin underbevidsthed for at forbedre sit liv.

Hans fortælling om Elverfolket, gjorde mindst et lige så stort indtryk på mig. Han guidede en lille meditation, hvor jeg kunne mærke, hvad han talte om.

Jeg havde ellers tænkt, at han måske var blevet lidt skør, da jeg læste om hans udgivelser om Elver-folket. Men nu - under samtalen - kunne jeg mærke den energi, han talte om, når han uddybede, hvad "vild spiritualitet" er. 

Efterfølgende var jeg både blæst lidt bagover og nulstillet - lidt ligesom efter en dyb meditation eller en god lur.

Vi blev enige om snakken må fortsætte en anden dag. Det vil jeg glæde mig til.

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.